Transfer rumours
3 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Transfer rumours
Ovde mozete pricati o aktuelnim transfer temama...
da pocnemo, Klaas Jan Huntelaar je veoma blizu Liverpula, u suprotnom pravcu bi isao novac + Ryan Babel na pozajmicu.
za Ruud van Nistelroj-a je zainteresovan West Ham, do kraja sezone po 100 hiljada funti nedeljno..problem je sto se ukljucio i Hamburg, koji nudi manje para, ali takodje i igranje u Evropi...
Nigel Quashie je presao u QPR kao slobodan igrac iz West Hama.
Newcastle je veoma blizu da dovede Mike Williamsona iz Porstmouth-a za milion funti, sto je za Pompeyce zadnji tracak nade da ce se spasiti bankrota... koliko je pametno pustiti igraca za milion, samo 6 meseci posle davanja citava 3 miliona za njega, procenite sami...
da pocnemo, Klaas Jan Huntelaar je veoma blizu Liverpula, u suprotnom pravcu bi isao novac + Ryan Babel na pozajmicu.
za Ruud van Nistelroj-a je zainteresovan West Ham, do kraja sezone po 100 hiljada funti nedeljno..problem je sto se ukljucio i Hamburg, koji nudi manje para, ali takodje i igranje u Evropi...
Nigel Quashie je presao u QPR kao slobodan igrac iz West Hama.
Newcastle je veoma blizu da dovede Mike Williamsona iz Porstmouth-a za milion funti, sto je za Pompeyce zadnji tracak nade da ce se spasiti bankrota... koliko je pametno pustiti igraca za milion, samo 6 meseci posle davanja citava 3 miliona za njega, procenite sami...
Re: Transfer rumours
I ako nas Lane Jovanovic predje u Liverpool to ne bi bilo lose..
I izvesno je da ce Kasper Schmeichel preci u Swindon, tako da se i to moze racunati kao losa investicija za Nott Co.. :s
I izvesno je da ce Kasper Schmeichel preci u Swindon, tako da se i to moze racunati kao losa investicija za Nott Co.. :s
Djomla_#8- Admin
Auuuu, gde si to procitao? Swindon ekstra igra, na 5. je mestu u ligi 1.. medjutim, prilicno sam siguran da nece izdrzati u ovoj seriji, i da ce vrlo brzo pasti... I onda ce ostati jedan sasvim prosecan treceligas... Na drugoj strani Kaspi ima mogucnost da brani kao prvi golman u jednom timu koji ima ambicije da za 5-6 godina dodje do Premiershipa, sto i jeste bio njegov izazov i njegova ambicija kad je potpisao na leto.Djomla_#8 wrote:
Norberto Solano potpisao za Leicester City, bio je dovodjen u vezu sa bivsim klubom, Newcastle-om, ali Leicester je bio brzi.
Man Utd odbio je da posalje Zorana Tosica na pozajmicu u Keln.
David James veoma blizu Stoke City-a.
26-godisnji Matt Kilgallon potpisao za Sunderland. Veruje se za 2 miliona funti.
Jo, napadac Evertona sa pozajmice iz City-ja presao je na pozajmicu u Galatasaray. Sacuvaj boze
Man Utd odbio je da posalje Zorana Tosica na pozajmicu u Keln.
David James veoma blizu Stoke City-a.
26-godisnji Matt Kilgallon potpisao za Sunderland. Veruje se za 2 miliona funti.
Jo, napadac Evertona sa pozajmice iz City-ja presao je na pozajmicu u Galatasaray. Sacuvaj boze
Schmeichel je povukao izgleda na tatu, lud kao struja
Djomla_#8- Admin
Vidic samo sto nije potpisao za Barsu a kao zamena se pominje Kjelini!
Portsmouth-ov Izraelac Hassan Yebda bi trebao potpisati za Arsenal!
Marouane Chamakh ce najverovatnije u Liverpul za cak 25 milki, pa vi procenite dal je to normalno 6 meseci pred istek ugovora, doduse bio bi odlican u tandemu sa Toresom!
Leeds kao zamenu za Becksa koga traze Fulham, Burnley, Sunderland, Bolton, N'casle, Hull... dovode napaca Aston Ville Marlon Harewood-a!
Smoling ce za 7 milki iz Fulama u Arsenal...
Marouane Chamakh ce najverovatnije u Liverpul za cak 25 milki, pa vi procenite dal je to normalno 6 meseci pred istek ugovora, doduse bio bi odlican u tandemu sa Toresom!
Leeds kao zamenu za Becksa koga traze Fulham, Burnley, Sunderland, Bolton, N'casle, Hull... dovode napaca Aston Ville Marlon Harewood-a!
Smoling ce za 7 milki iz Fulama u Arsenal...
http://www.sportal.rs/news.php?id=19431
kežman_f_g- Posts : 23
Neverujem da ce se ista desiti vezano za Liverpool, cak stavise, mnogo je realnije da dodje Huntelaar u zamenu za Babela..kežman_f_g wrote:Vidic samo sto nije potpisao za Barsu a kao zamena se pominje Kjelini!
Smoling ce za 7 milki iz Fulama u Arsenal...http://www.sportal.rs/news.php?id=19431
Harewood je imao sjajnu epizodu u Newcastle-u, postigao 7 golova u 15 utakmica ako se ne varam, i bice fenomenalno pojacanje za bilo koj League 1 tim!
Smalling je veliki talenat i drago mi je sto gosn. Venger konacno obraca paznju i na engleske talente...
EDIT: Sjajno za ovog decka, iskreno se nadam da ce uspeti... mada mi oko toga nesto smrdi
West Ham dobija u zamenu za Cola i Velu i Bendtnera. City zeli Benta za 20m i Flaminia na pozajmicu do kraja sezone...
City ce na kraju imati igraca koliko svi timovi iz lige zajedno!!
City ce na kraju imati igraca koliko svi timovi iz lige zajedno!!
Djomla_#8- Admin
Jbt pa u Citiju ce napadaci poceti i odbranu da igraju! Cuo sam da hoce i Torresa!
Vela me iskreno razocarao, od njega sam ocekivao mnogo vise, a Karton je igracina!
@meadow lane Sto se tice Liverpula, sve dok je onaj ludak na klupi nista me nebi iznenadilo!
A sto se tice ovog decka mislim da to nije najbolja stvar i da bi bilo mnogo lepse da se prvo okusao u nekom nasem vecem klubu, obojica znamo na koga mislim!
Vela me iskreno razocarao, od njega sam ocekivao mnogo vise, a Karton je igracina!
@meadow lane Sto se tice Liverpula, sve dok je onaj ludak na klupi nista me nebi iznenadilo!
A sto se tice ovog decka mislim da to nije najbolja stvar i da bi bilo mnogo lepse da se prvo okusao u nekom nasem vecem klubu, obojica znamo na koga mislim!
Smoling ipak kod Fergusona, mislim da je to definitivno!
Jeste, potpisao za 8 milki...kežman_f_g wrote:Smoling ipak kod Fergusona, mislim da je to definitivno!
Djomla_#8- Admin
Robinho na pozajmici u Santosu do kraja godine.
Tot'ham doveo Gudjonsena na pozajmicu iz Monaka.
Man City zainteresovan za najboljeg igraca Middlesbrough,sjajnog Adama Johnson-a!
Millwall-ov dvojac Neil Harris i Paul Robinson potpisali nove ugovore sa klubom iz juznog Londona.
Alex McLeish je potvrdio da zeli da dovede Romana Pavlychenka.
Tot'ham doveo Gudjonsena na pozajmicu iz Monaka.
Man City zainteresovan za najboljeg igraca Middlesbrough,sjajnog Adama Johnson-a!
Millwall-ov dvojac Neil Harris i Paul Robinson potpisali nove ugovore sa klubom iz juznog Londona.
Alex McLeish je potvrdio da zeli da dovede Romana Pavlychenka.
Steta sto je Babel odbio birmingem ali i Roman ce biti sjajno pojacanje!
Stvarno ne kapira sta ce Tot'hamu Gudjonsen cak ni Krauc neigra uvek iako je u odlicnoj formi!
Stvarno ne kapira sta ce Tot'hamu Gudjonsen cak ni Krauc neigra uvek iako je u odlicnoj formi!
Max Gradel iz Leicestera u Leeds.
Zoran Tosic otisao na pozajmicu u Keln..
Yildiry Basturk stigao na pozajmicu u Blackburn iz Stutgarta
Garry Mc Sheffrey iz Birminghama u Leeds na pozajmicu do kraja sezone
Fitz Hall iz QPR u Newcastle do kraja sezone, takodje NUFC doveo mladog levog beka Chelsea-a Patrick van Aanholt-a na jednomesecnu pozajmicu da odmeni Jose Enrique-a koji je povredjen
Zoran Tosic otisao na pozajmicu u Keln..
Yildiry Basturk stigao na pozajmicu u Blackburn iz Stutgarta
Garry Mc Sheffrey iz Birminghama u Leeds na pozajmicu do kraja sezone
Fitz Hall iz QPR u Newcastle do kraja sezone, takodje NUFC doveo mladog levog beka Chelsea-a Patrick van Aanholt-a na jednomesecnu pozajmicu da odmeni Jose Enrique-a koji je povredjen
Bolton pozajmio Jake Wilshere-a !
Bournemouth pozajmio na samo 28 dana Rhoys Wigginsa iz Norwicha. Wiggins je odbrambeni igrac.
Macclesfield je pozajmio dvojicu igraca: Ricky Sappleton-a iz Leicestera na jednomesecnu pozajmicu i Greg Millsa, napadaca Derby County-ja.
Norwich pozajmio do kraja sezone stopera Michael Rose-a iz Stockporta.
Stockport County doveo Mat Sadler-a iz Watforda
Lee Peacock, sjajni napadac Swindona presao u Grimsby koji se bori za opstanak u ligi2
Torquay je doveo defanzivca Burton Albiona - Guy Branston-a! takodje su potpisali Jake Thompsona iz Southamptona..
Bournemouth pozajmio na samo 28 dana Rhoys Wigginsa iz Norwicha. Wiggins je odbrambeni igrac.
Macclesfield je pozajmio dvojicu igraca: Ricky Sappleton-a iz Leicestera na jednomesecnu pozajmicu i Greg Millsa, napadaca Derby County-ja.
Norwich pozajmio do kraja sezone stopera Michael Rose-a iz Stockporta.
Stockport County doveo Mat Sadler-a iz Watforda
Lee Peacock, sjajni napadac Swindona presao u Grimsby koji se bori za opstanak u ligi2
Torquay je doveo defanzivca Burton Albiona - Guy Branston-a! takodje su potpisali Jake Thompsona iz Southamptona..
Wigan doveo veliku nadu britanskog fudbala- Victor Moses-a! Za njega su bili zainteresovani Real M., Man utd, Arsenal, Newcastle...
Oni sa FM-a nikad ne grese!!!meadow lane wrote:Wigan doveo veliku nadu britanskog fudbala- Victor Moses-a! Za njega su bili zainteresovani Real M., Man utd, Arsenal, Newcastle...
Djomla_#8- Admin
Diomansy Camara na pozajmici u Seltiku do kraja godine.
Leon Best, napadac Coventy-a najverovatnije prelazi u Newcastle Utd!
Leon Best, napadac Coventy-a najverovatnije prelazi u Newcastle Utd!
Nicky Shorey presao iz Ville u Fulham na jednogodisnju pozajmicu!
Geremi presao iz Newcastla u Ankaragucu.
24-godisnji Dave Nugent se vratio u Burnley na pozajmicu. Predstavljace ozbiljno pojacanje za ne bas sjajan napad ekipe sa Turf Moor-a!
Zvanicno, Benny McCarthy presao u West Ham! Sta mislis o tom transferu Djomla?
David Prutton prelazi iz Leeds-a u Colchester.
Geremi presao iz Newcastla u Ankaragucu.
24-godisnji Dave Nugent se vratio u Burnley na pozajmicu. Predstavljace ozbiljno pojacanje za ne bas sjajan napad ekipe sa Turf Moor-a!
Zvanicno, Benny McCarthy presao u West Ham! Sta mislis o tom transferu Djomla?
David Prutton prelazi iz Leeds-a u Colchester.
I nekoliko nagadjanja:
Jedan od najjacih napadaca Championshipa, Matty Fryatt je na oku Wigana koji je ponudio 3 milion funti, gde bi mu trener bio bivsi saigrac iz Walsall-a - Roberto Martinez, kao i Wolvesa...
Napadac iz Obale Bjelokosti Arouna Dindane, mozda poslednjeg dana prelaznog roka predje u Blackburn. Za napadaca koji je postigao ove sezone 4 gola na 12 utakmica, prethodno su bili zainteresovani Stoke i Birmingham.
West Ham je povezan sa ogromnim brojem potencijalnih pojacanja, kao npr. Ilan, napadac StEttiene-a, Robbie Keane, Mido kao i nas Mateja Kezman!
Po nekim pricama, za Kezmana je zainteresovan i Portsmouth!
Izuzetno zanimljiv poslednji dan prelaznog roka
Jedan od najjacih napadaca Championshipa, Matty Fryatt je na oku Wigana koji je ponudio 3 milion funti, gde bi mu trener bio bivsi saigrac iz Walsall-a - Roberto Martinez, kao i Wolvesa...
Napadac iz Obale Bjelokosti Arouna Dindane, mozda poslednjeg dana prelaznog roka predje u Blackburn. Za napadaca koji je postigao ove sezone 4 gola na 12 utakmica, prethodno su bili zainteresovani Stoke i Birmingham.
West Ham je povezan sa ogromnim brojem potencijalnih pojacanja, kao npr. Ilan, napadac StEttiene-a, Robbie Keane, Mido kao i nas Mateja Kezman!
Po nekim pricama, za Kezmana je zainteresovan i Portsmouth!
Izuzetno zanimljiv poslednji dan prelaznog roka
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2