Football Manager
3 posters
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Football Manager
HIS MAJESTY- FOOTBALL MANAGER
Diskutovacemo o taktikama, dobrim igracima, o nasim igrama itd.
Diskutovacemo o taktikama, dobrim igracima, o nasim igrama itd.
Re: Football Manager
Najjaca tema!! A bas sam hteo da je otvorim danas!
Djomla_#8- Admin
S kim igras trenutno?
Ja igram sa Notts-om, i trenutno sam 1. u league 1 posle 15 kola! napravio sam sjajan tim.. sutra cu postaviti neke slike
Ja igram sa Notts-om, i trenutno sam 1. u league 1 posle 15 kola! napravio sam sjajan tim.. sutra cu postaviti neke slike
Sa Fulhamom, doveo Ronalda I Smolareka i borim se za kup uefa, prva sezona.. mada vise igram fm2007, tu Tevez i Ashton- tandem snova!!
P.S. Imam sve menadzere od 98 pa kombinujem, svaki po malo...
P.S. Imam sve menadzere od 98 pa kombinujem, svaki po malo...
Djomla_#8- Admin
Hahaha to je ekstra
meni u Notts-u sastav izgleda:
---------------Smajhel------------------
--Darby--Sharps--Purse--Joseph Mills----
---------Bridcutt--J E Thomas-----------
--De Ridder-----------------McSheffrey--
---------Sharp------Novo---------------
Billy Sharp ubedljivo najbolji strelac, prati ga Nacho Novo, imam u spicu jos i Richarda Cresswella, Ade Akinbyija(koji je odradio posao u league 2!) i Karla Hawley-a.
Od poznatijih igraca imam i Kerrea-u Gilberta, desnog beka iz Arsenala, i Caluma Davenporta iz West Hama, ali on zbog neke suspenzije ne moze da mi igra do 1.1. 2011.
meni u Notts-u sastav izgleda:
---------------Smajhel------------------
--Darby--Sharps--Purse--Joseph Mills----
---------Bridcutt--J E Thomas-----------
--De Ridder-----------------McSheffrey--
---------Sharp------Novo---------------
Billy Sharp ubedljivo najbolji strelac, prati ga Nacho Novo, imam u spicu jos i Richarda Cresswella, Ade Akinbyija(koji je odradio posao u league 2!) i Karla Hawley-a.
Od poznatijih igraca imam i Kerrea-u Gilberta, desnog beka iz Arsenala, i Caluma Davenporta iz West Hama, ali on zbog neke suspenzije ne moze da mi igra do 1.1. 2011.
Jos da dovedes John Fleck-a i Victora Mosesa pa da okrenes prase!! ))
Djomla_#8- Admin
Mosesa mogu laaagano, nego da li znas kakav ce biti kasnije, za 2-3 godine?Djomla_#8 wrote:Jos da dovedes John Fleck-a i Victora Mosesa pa da okrenes prase!! ))
Kao i na 2009, jede zivu decu! I Muniain, mali spanac, kida u nizim ligama u engleskoj, a ima potencijal -9... koliki ti je bio budzet na pocetku?
Djomla_#8- Admin
Fantasticnih za cetvrtu ligu 1M ili 1.5M .. Kasnije su mi jos povecali na 3.5... pare nisu problem, para IMA
I sa Newcastle-om sam napravio strasan tim, doveo Shawcrossa iz Stoke-a, pa Wilshere-a, pa Rodwell-a, Lavezzi-ja, Bentleya, Delapa(morao sam )... 2. u Premieru..
I sa Newcastle-om sam napravio strasan tim, doveo Shawcrossa iz Stoke-a, pa Wilshere-a, pa Rodwell-a, Lavezzi-ja, Bentleya, Delapa(morao sam )... 2. u Premieru..
uff... i ja cu sa Newcastlom da pocnem... nisam nikad trenirao fenomenalnog Jonasa!
Djomla_#8- Admin
Pocni, neces se pokajati... Imas i fenomenalnog Krula, Stevena Taylora, Caroll uradjen znatno slabije...
Carolla su cini mi se dobro uradili samo na 2008, tu je bio savrsen target man, posle toga ni on nije svojim igrama opravdao ocekivanja FM-a..
Djomla_#8- Admin
Ti i DV pod ruku!!meadow lane wrote:Doveden je Victor Moses.. sad je samo nebo granica!
Djomla_#8- Admin
Pa sto si moje editovao???meadow lane wrote:Ne, jbg, DV ne zna za granice
Djomla_#8- Admin
Au jbt, vidi stvarno... Ja jos prvi put kad sam postovao, rek'o gde mi je post...
jesi sa newcastlom pocinjao na fm10 na patchu ili ne??
ja poceo na default, kad oni nemaju prebijene pare...
ja poceo na default, kad oni nemaju prebijene pare...
Djomla_#8- Admin
A jel se tebi desava da sa premijerligaskim timom gubis ili jedva nereseno izvuces protiv league 1 ili 2 timova???
Jbt, vecito mi 3.runda FA Cupa najteza, sad sa Newcastleom s kojim sam 2. u Premiershipu, igram kuci 3-3 sa Bury-em.....
Jbt, vecito mi 3.runda FA Cupa najteza, sad sa Newcastleom s kojim sam 2. u Premiershipu, igram kuci 3-3 sa Bury-em.....
naravno da je izazov igrati bez kesa..
pa meni vise predstavljaju problem papci iz premiera, poput wigana, stouka...
pa meni vise predstavljaju problem papci iz premiera, poput wigana, stouka...
Djomla_#8- Admin
meadow lane postavi mi link za one peceve!
kežman_f_g- Posts : 23
sjajan forum, vrhunski za FM.kežman_f_g wrote:meadow lane postavi mi link za one peceve!
http://www.fm-serbia.net/forum/index.php
imas posebnu kategoriju GRAFIKA, a imas i odlicno objasnjeno kako se grafika ubacuje u igricu
E hvala brate, evo nasao sam i ovo, pec za ex yu, ako vas bude zanimalo da malo tabate Hrvate i ostalu bagru!
Inace u Partizan sam doveo sam Skejlbreda, Enyeamu, Cristalda i nekog NIgerijca Amusana za dz, treba mi samo jos levi bek da komletiram ekipu za prvu sezone!
www.fmbosnia.com/forum/index.php?topic=11848.0
Inace u Partizan sam doveo sam Skejlbreda, Enyeamu, Cristalda i nekog NIgerijca Amusana za dz, treba mi samo jos levi bek da komletiram ekipu za prvu sezone!
kežman_f_g- Posts : 23
matori, sve je to lepo, ali spremas li se ti za fiziku u subotu?!kežman_f_g wrote:E hvala brate, evo nasao sam i ovo, pec za ex yu, ako vas bude zanimalo da malo tabate Hrvate i ostalu bagru!
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2